اخذ شهروندی آلمان در مدت زمان سه سال
هفته های کاری چهار روزه در آلمان – مزایا و معایب

ویزای پیوست آلمان یا ویزای الحاق خانواده چیست؟

امکان پیوست خانواده در اکثر مسیرهای مهاجرت به آلمان از جمله تحصیل و کار وجود دارد و متقاضی اصلی میتواند درخواست ویزای پیوست برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را داشته باشد. از مارس 2024 و با تغییر قوانین مهاجرت کاری به آلمان موارد جدیدی به ویزای پیوست اضافه میشود و متقاضی اصلی برای مهاجرت کاری به آلمان میتواند درخواست پیوست پدر و مادر خود و پدر و مادر همسر خود را نیز به آلمان داشته باشد. یکی از سوالاتی که بسیار پرتکرار است این است که آیا همسر متقاضی میتواند با ویزای پیوست آلمان در این کشور کار کند؟ پاسخ واضح است. بله. همسر شما میتواند با ویزای پیوست در آلمان کار کند. قوانین آلمان در این رابطه یک چارچوب حمایتی از خانواده ارائه میدهند که به همسران مهاجران اجازه کار تمام وقت را در آلمان میدهد. این امر پتانسیل درآمد دوگانه را برای خانواده مهاجر باز میکند و تجربه جامع تری از سبک زندگی آلمانی را ارائه میدهد. در این مطلب بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت و اطلاعات بیشتری در رابطه با ویزای پیوست آلمان به شما خواهیم داد. پس لطفا تا پایان با این مطلب همراه باشید و چنانچه سوالی دارید در پایان این مطلب و در قسمت دیدگاه ها برای ما بنویسید تا پاسخ دهیم.

معیارهای اولیه برای دریافت ویزای پیوست آلمان

ویزای پیوست آلمان که به عنوان ویزای الحاق به خانواده (FRV) نیز شناخته می شود، به اعضای خانواده دارنده ویزای اصلی اجازه می دهد تا همراه با متقاضی اصلی به آلمان مهاجرت کنند. این ویزا به همسر و فرزندان زیر 18 سال اعطا میشود و هدف آن حفظ خانواده در زمانی است که یکی از اعضا در آلمان کار یا تحصیل می کند.

  • معیارهای لازم برای ویزای پیوست آلمان

معیارهای لازم برای ویزای پیوست آلمان می تواند بسته به وضعیت دارنده ویزای اصلی متفاوت باشد. با این حال، برخی از الزامات عمومی عبارتند از:

  1. اثبات رابطه: گواهی ازدواج برای همسران، گواهی تولد برای فرزندان.
  2. ثبات مالی: مدرکی که نشان می دهد دارنده ویزای اولیه می تواند از افراد تحت تکفل حمایت مالی کند.
  3. محل اقامت: متقاضی اصلی فضای زندگی مناسب برای خانواده داشته باشد.
  4. سن همسر: همسر شما باید حداقل 18 سال سن داشته باشد تا واجد شرایط دریافت ویزای پیوست آلمان باشد.

شرایط لازم برای پیوست همسر

دارنده ویزای اصلی باید یک مجوز اقامت معتبر یا یک کارت آبی اتحادیه اروپا برای آلمان داشته باشد. این به عنوان شرط اساسی برای اخذ ویزای پیوست همسر به شمار می‌آید. از دیگر موارد میتوان به عوامل زیر اشاره کرد:

  • محل اقامت

داشتن فضای زندگی مناسب برای خانواده بسیار مهم است. دارنده ویزای اولیه باید خانه ای را در آلمان اجاره یا خریداری کرده باشد که برای خانواده به اندازه کافی بزرگ باشد. این اغلب از طریق قراردادهای اجاره یا اسناد مالکیت ملک تأیید می شود.

  • بیمه و ثبات مالی

دارنده ویزای اصلی باید از پوشش بیمه درمانی و منابع مالی کافی برای حمایت از خانواده برخوردار باشد. این معمولاً از طریق صورت‌ حساب‌های بانکی، فیش‌های پرداختی یا صورت‌ حساب های مالیاتی تأیید می‌شود.

  • شرایط سنی

همسر باید دارای سن قانونی باشد، یعنی حداقل 18 سال سن داشته باشد تا واجد شرایط دریافت ویزای پیوست آلمان باشد.

  • مهارت زبانی

دانستن سطح زبان آلمانی در سطح A1 می تواند برای همسر مفید باشد. البته اگر همسر متقاضی قصد کار در کشور آلمان را داشته باشد بهتر است مهارت زبان آلمانی خود را تا سطح B2 تقویت کند. این در حالی است که داشتن مهارت سطح A1 برای دریافت ویزای پیوست آلمان کافیست.

برگه راهنما جهت درخواست روادید پیوست به خانواده

فرایند مهاجرت با درخواست ویزای پیوست آلمان

پیمایش در فرآیند درخواست ویزا می تواند همواره دلهره آور باشد، اما درک مراحل مربوطه می تواند آن را بسیار قابل کنترل کند. در اینجا یک راهنمای گام به گام برای کمک به شما در فرآیند درخواست ویزای پیوست آلمان آورده شده است.

  • گام اول: جمع آوری مستندات

قبل از درخواست ویزا، تمام مدارک لازم را جمع آوری کنید. این مدارک معمولا عبارتند از:

  1. پاسپورت
  2. گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزندان
  3. گواهی اثبات تمکن مالی (صورت حساب بانکی، فیش حقوقی و غیره)
    لطفاً برای دریافت لیست مدارک مورد نیاز حتما به وب سایت رسمی سفارت آلمان در کشور خود مراجعه کنید.
  • گام دوم: درخواست ویزا

همسر متقاضی باید با به همراه داشتن مستندات برای دریافت ویزا به سفارت آلمان یا کنسولگری آلمان در کشور خود مراجعه کند. فرم درخواست از وب سایت سفارت آلمان قابل دریافت است.

  • گام سوم: مصاحبه و هزینه ها

وقت مصاحبه سفارت برنامه ریزی میشود و هزینه درخواست ویزا دریافت میشود.

  • گام چهارم: بررسی درخواست

زمان پردازش ویزای پیوست میتواند متفاوت باشد اما معمولا بین 2 تا 3 ماه طول میکشد. توصیه میشود از قبل درخواست دهید.

  • گام پنجم: مهاجرت به آلمان

پس از اعطای ویزای پیوست، همسر می تواند به آلمان مهاجرت کند. پس از ورود، باید در دو هفته اول در (Einwohnermeldeamt) ثبت نام کنند.

  • گام ششم: اجازه اقامت

در عرض سه تا شش ماه پس از ورود، همسر باید برای اجازه اقامت از اداره اتباع خارجی یا Auslanderbehörde درخواست دهد. این امر به همسر متقاضی اجازه می دهد در آلمان زندگی و کار کند.

در زیر یک اینفوگرافی رسمی از وب سایت Make It in Germany است که نقاط عطف کلیدی در روند ویزای پیوست به خانواده را نشان می دهد:

درخواست ویزای پیوست آلمان

امکان کار با ویزای پیوست در آلمان

یکی از مهم ترین جنبه های مهاجرت همسران با ویزای پیوست به آلمان امکان انجام کار تمام وقت است. خبر خوب این است که آلمان چارچوب انعطاف‌پذیری را در راستای تحقق این امر ارائه می‌دهد که به همسران مهاجران اجازه می‌دهد به طور تمام وقت در آلمان به کار و فعالیت مشغول شوند. پس از اعطای حق اقامت، همسر متقاضی اصلی بلافاصله حق دارد هر نوع شغلی در آلمان داشته باشد. این امر به ویژه برای خانواده هایی که به دنبال درآمد بیشتر هستند مفید است. همسر متقاضی در صورت یافتن کار و اخذ قرارداد کاریبا این موضوع را به اداره اتباع خارجی در آلمان (Auslanderbehörde) اطلاع دهد. پلتفرم های مختلف میتواند در یافتن شغل مورد نظر به شما کمک کند:

در اکثر موارد، همسر نیازی به دریافت گواهی مجوز کار به صورت جداگانه نخواهد داشت. دریافت اجازه اقامت معمولا شامل مجوز کار می شود. همچنین اگر همسر متقاضی (دارنده ویزای پیوست آلمان) واجد شرایط دریافت کارت آبی اتحادیه اروپا (بلوکارت) باشد، می تواند برای آن درخواست دهد. در غیر این صورت، همسر می تواند به سادگی با ویزای پیوست موجود خود به کار ادامه دهد.

ویزای پیوست خانواده آلمان

نتیجه گیری

مهاجرت به یک کشور جدید یک رویداد مهم زندگی است که با مجموعه ای از چالش ها و فرصت های خاص خود همراه است. یکی از مهم ترین نگرانی ها برای خانواده ها اخذ ویزای پیوست به طور همزمان و مسئله کار همسر در کشور آلمان است. هدف این مطلب ارائه یک راهنمای جامع برای پاسخ به این سوال برای کسانی است که قصد مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل و کار را دارند.

خبر خوب این است که آلمان یک چارچوب حمایتی برای همسران مهاجران ارائه می دهد. هنگامی که حق اقامت اعطا شد، همسران فوراً حق کار دارند و بدین ترتیب پتانسیل درآمد دوگانه برای خانواده ها فعال می شود. این یک مزیت قابل توجه است که آلمان را از بسیاری از کشورهای دیگر در امر مهاجرت متمایز می کند.

پیوست اعضای خانواده در آوسبیلدونگ

, , ,

همین حالا اقدام کنید

جهت ارزیابی شرایط مهاجرت و یا رزرو وقت مشاوره

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست